En la imatge superior podem observar un antic i romànic coliseu d’un color beix lleugerament descolorit per el llarg pas dels anys, aquest famos coliseu es troba a Roma. En la antiguitat, fa molts anys era un amfiteatre, s’hi celebraven diversos espectacles de gladiadors, execucions públiques… entre d’altres

En aquesta imatge es pot veure la estatua de Ròmul i Rem que són acollits per una lloba, coneguda com a Luperca després de ser llançats pel riu Tíber. És una llegenda que va passar fa molt temps i que sempre es recordarà.

En aquesta imatge es pot veure la ciutat del vaticà de Roma. En aquesta plaça és on acostuma a estar el “Papa” de Roma. En el vaticà si poden trobar moltes sales importants.

En aquesta imatge es pot veure la fontana di Trevi. En aquest lloc hi acostuma a anar molta gent i quan s’hi va, també s’acostuma a tirar monedes a la font per a demanar un desig.

En aquesta imatge es pot veure la basílica de Sant Pere. En ella, si troben moltes sales molt grosses i també molt importants. Normalment, hi va molta gent ja que és un lloc molt bonic per dintre i és divertit de visitar

En aquesta imatge es pot veure l’amfiteatre de Roma. Allà, s’hi realitzaven espectacles publics com batalles entre gladiadors, lluites entre feres i la seva cacera i la mort de persones que les autoritats havien condemnat a la pena capital.

Per ùltim, en aquesta imatge es pot veure el meravellós castell de Roma o Sant Angelo. Està justament davant del riu tiber i davant l’antic Pons Aelius (l’actual pont de Sant Angelo) a no gaire distància de la ciutat del vaticano.