En el nostre esperat viatge a la antiga i preciosa Roma, vam redactar les nostres experiencies, sensacions i visites per tal de recordar el nostre especial viatge a Roma.

Dia 1:

El nostre viatge va començar a l’aeroport, d’allà vam traslladar-nos a la nostra primera parada, la espectacular i maravellosa Fontana di trevi. Allà vam poder gaudir la experiencia al·lucinant de la multitudinaditat que acumula un lloc tan especial com la Fontana di trevi. Com es costum allà vam tirar una moneda en senyal de desig i en part d’esperança per un futur millor. Desprès d’aquesta estada a la impresionant font vam dirigir-nos al Trastevere, un barri molt famós de Roma en el que hi podem trobar diverses modalitats d’activitats i distracions interesants com bars d’aliments artesans, botigues d’artesania, establiments de descans, la piazza di san Calisto, la piazza Santa Maria… entre d’altres. Amb aquestes vistes i experiencies ens vam envoltar en l’entorn i entre els olors que extrauen els establiments de menjar italià, vam acabar el nostre primer dia.

Dia 2:

En el nostre segon dia en la embriagadora Roma vam trasportar-nos al Vaticà, el famos Vaticà que es troba al cor de Roma, el Vaticà es considerat l’estat més petit d’Europa. Allà vam transportarnos al que semblava un univers paral·lel que amb les seves espectalulars obres de Miguel Angel que amb les seves expresions es feien sentir emocions inexplicables. També al sortir a la inmensa plaça central vam poder veure tota la multitud que s’acumulava al Vaticà i que a la vegada es sentia interesada per coneixer més sobre la cultura de Roma, cosa que es i sera habitual gràcies a les espectaculars obres d’art que ens proporcionaun lloc com Roma. Al sortir del Vaticà a hores altes del dia ens trobavem lleugerament cansats i entre els 3 vam decidir anar a un restauran d’un familia artesana que ens oferia multitud de varietat de pastes i plats tradicionals. D’aquesta maravellosa manera vam finalitzar el nostre segon dia a la població de Roma.

Dia 3:

El tercer dia vam voler conéixer el famosíssim colliseu de Roma, antic i romànic coliseu. En la antiguitat, fa molts anys era un amfiteatre, s’hi celebraven diversos espectacles de gladiadors, execucions públiques… entre d’altres. Nosaltres vam poder gaudir d’una visita guiada per els encarregats del colisseu, ens van mostrar cada racó. El més impresionant va se poder observar de tant a prop les entrades a l’esplanads inferior per on els gladiadors o les persones que tenien que patir passaven amb por, mentre les persones externes observaven des de les grades que semblaven inacables. Al acabar la guia vam dirigirnos a conéixer la es la basílica de Sant Pere. En ella, si troben moltes sales molt grosses i també molt importants. Normalment, hi va molta gent ja que és un lloc molt bonic per dintre i és interesant de visitar. El més impresionant van ser les dimensions de 193m de llargada i 44,5 d’alçada. Després del nostre passeig per les inmenses sales vam acabar derrotats i vam acordar fer un últim passeig per els il·luminats i increíbles carrers de Roma, va provocarnos una sensació d’acolliment impresionat a l’hora que de confortabilitat que estem segurs que mai oblidarem. Aquí finalitza el nostre viatge a la Roma, la estimada Roma que ja tots coneixem.